ویندوز ۱۰ (به انگلیسی: Windows 10) با اسم رمز آستانه/سرآغاز (به انگلیسی: Threshold) آخرین نسخه سیستمعامل از خانوادهٔ ویندوز انتی شرکت مایکروسافت است و نسخهٔ پس از ویندوز ۸٫۱ بهشمار میآید.[۱] ویندوز ۱۰ نخستین بار در سپتامبر ۲۰۱۴ در کنفرانس بیلد پرده برداری شد. این سیستم عامل برای رایانه شخصی، لپ تاپ، دستگاههای موبایل (تبلت و تلفن هوشمند) و رایانههای شخصی یکپارچه توسعه یافتهاست.
به گفتهٔ ساتیا نادلا، مدیرعامل شرکت مایکروسافت، پس از این سیستم، این شرکت، سیستم عامل دیگری تولید نخواهد کرد.
سیستم عامل ویندوز هشت (Windows ۸) متعلق به شرکت مایکروسافت است.
ویندوز هشت در واقع یک سیستمعامل از مجموعه مایکروسافت ویندوز است که ابتدا در ۱ آگوست ۲۰۱۲ نسخه RTM (انتشار یافته به منظور ساخت) در اختیار شرکتهای سازنده قطعات کامپیوتر قرار گرفت و سپس در تاریخ 26 اکتبر سال 2012 به بازار عرضه شد.
ویندوز ۸ برای استفاده در رایانههای شخصی، تبلتها و تلفنهای همراه تولید شدهاست. این سیستمعامل هشتمین نسل از سیستمعاملهای ویندوز میباشد و به همین دلیل نام آن را ویندوز ۸ گذاشتهاند.
شرکت مایکروسافت قصد دارد سیستمعامل ویندوز ۸ را با پردازشگرهای ۱۲۸ بیت سازگار کند، ویندوز ویستا و ویندوز ۷ از پردازشگرهای ۶۴ بیت پشتیبانی میکنند.
از قابلیتهای این سیستم عامل میتوان به ارتباط سریعتر با استفاده از یواسبی۳ و بلوتوث۳، پشتیبانی از پردازندههای ARM، رمزگذاری کامل دیسک سخت، حساسیت نسبت به نور محیط، تشخیص چهره کاربر برای لاگین و لاگ اوت کردن، رابط کاربری مترو، برجستهبینی سه بعدی و پشتیبانی تلویزیون بیسیم اشاره کرد.
از شاخصترین تغییرات در ویندوز 8 حذف دکمه استارت است. دکمه استارت برای اولین بار در ویندوز ۹۵ قرار داده شد و تا ویندوز ۷ باقی ماند.
وندوز ۷ به عنوان رایج ترین سیستم عامل در اکثر سیستم های ادارات و یا رایانه های شخصی مورد استفاده قرار می گیرد. اما آشنایی با فوت و فن های این ویندوز یکی از اولویت های لازم برای شخصی سازی و استفاده از آن بر اساس نیاز های شخصی است. در این پست با ۱۰ ویدیوی آموزش های مختلف و کاربردی ویندوز ۷ آشنا می شوید.
در ابتدای این بخش بهتر است ویدیوی آموزش نحوه نصب ویندوز ۷ را تماشا کنید.
همانطور که می دانید نرم افزار نرو با دو عنوان به نام های Nero Express و Nero Smart قابل دسترس است. بعد از نصب نرم افزار Nero شما می توانید به دو روش این نرم افزار را اجرا کنید.
۱- از طریق آیکن نرم افزار که بعد از نصب روی دسکتاپ شما ظاهر می شود.
۲- از طریق رفتن به منوی ( start ) و کلیک روی گزینه All Program و انتخاب گزینه Nero Express.
بخش اول Data : در این بخش شما میتوانید تمام فایل هایی که در کامپیوتر هست رو رایت کنید. توجه کنید که فقط این فایل ها در کامپیوتر اجرا میشوند مانند فایل هایی با پسوند mp3 و game و … .
در مرحله اول، ابتدا منوی Start را باز کرده و عبارت Services را در آن تایپ نمایید.
پس از ظاهر شدن گزینه Services در بالای منو، روی کلید enter کلیک کنید و یا همان گزینه را از منو، انتخاب نمایید. پس از باز شدن پنجره Services در قسمت راست صفحه، آنقدر اسکرول کنید و به پایین بروید تا به گزینه Windows Updateرسیده و روی آن کلیک نمایید.